De maritieme industrie was sinds de prehistorische tijd niet weg te denken. Het heeft allemaal te maken met het vervoer van mensen, dieren en goederen over water. Wil jij je specialiseren binnen deze industrie? Of bevind jij je reeds hierin en wil jij weten hoe jij beter kan worden? Wil jij ook weten hoe jij financieel sterk(er) kan staan? Ik ben Adriaan en per …(datum)… heb ik mijn bedrijf opgericht, met als doel het maritieme leven te ondersteunen. Mijn team en ik zijn bereid om alle maritieme bedrijven bij te staan, vanwege onze passie in deze industrie. De diensten die wij jou aanbieden variëren namelijk tussen de financiële- en adviesdiensten. Jij kiest dus van welke dienst jij gebruik wenst te maken.

Stel een vraag

Heb jij vragen en/of onduidelijkheden over de diensten die mijn team en ik u aanbieden? Of wil jij een afspraak met ons maken voor een meeting? Wees niet bang en vul de onderstaande velden maar in!

    *Met het ingevulde en verzonden formulier proberen wij jouw vragen en/of onduidelijkheden te analyseren en alle mogelijke antwoorden in kaart te brengen. Ons team zorgt ervoor dat jouw vragen binnen 3 werkdagen beantwoord zullen worden. Vervolgens maken wij per mail contact met jou.