Huur Ons in

Wil jij zaken doen te water of wil je voor plezier varen op de Nederlandse wateren maar heb je het budget niet om een boot te kopen? Geen nood! Tegenwoordig is het mogelijk een boot te huren en het is ook veel makkelijker en voordeliger.

Nautica Finance is de beste optie als het gaat om huren van vaartuigen. Onze vaartuigen zijn stevig en van goede kwaliteit. Wij zijn een professionele verhuurder van vaartuigen met een uitgebreide assortiment van vaartuigen die geleased kunnen worden. Als je een vaartuig huurt bij ons krijg je vrijblijvend advies over het reilen en zeilen van het vaartuig.

Operationele lease

Je kunt bij operationele lease genieten van een constructieve vaartuig in goede conditie. Je kunt  bij het sluiten van een operationele leasecontract kiezen om het vaartuig te kopen of deze te retourneren na afloop van de leaseperiode. De looptijd van de lease is relatief korter.

Bij het kopen van het vaartuig heeft Nautica Finance flexibele financieringsmogelijkheden die bij jouw past.

Lease programma’s

Het is ook mogelijk om schepen te leasen voor een langere periode. In dit geval zal het maandelijks leasebedrag relatief lager zijn.

Voorzieningen en teruggave van het vaartuig

Wanneer je het vaartuig hebt gehuurd en terugbrengt dient het vaartuig uiterlijk op de dag en het uur, dat vermeld staat in het leasecontract, weer helemaal onder ons toezicht te zijn. De vaartuigen zijn voorzien van kookgasverbruik, hoofdkussens met kussenslopen en uitvoerige instructie en proefvaart. Belangrijk om te weten is dat je voor vaartuigen die langer dan 15 meter zijn en sneller dan 20 km per uur kunnen varen, je een vaarbewijs nodig hebt.

Soorten vaartuigen en tarieven

  • Motorboot

Een motorboot is een bootje met een buitenboordmotor die vooral gehuurd wordt voor wat rustige vaartochten. De huurprijzen van de motorboot variëren tussen €35 en  €175,-. De prijzen hangen af van de grootte en het model van de boot.

  • Motorjacht

Motorjachten zijn luxueus ingericht en comfortabel om mee te varen van de ene naar de andere plaats. Ze zijn ook comfortabel als je wilt overnachten op het water. Meestal beschikken alle boten over een toilet en bad, maar sommige boten zijn ook voorzien van een douche, een bad, een sauna en of andere luxe voorzieningen. De prijzen voor het huren van een  motorjacht variëren tussen de €480,- en €2000,-.

  • Zeiljacht

Zeiljacht is een zeilboot waarop je kunt overnachten.Deze zijn in verschillende uitvoeringen, grootte en typen. De prijzen variëren tussen de €100,- en €700,-.  

  • Speedboot

Met een speedboot kun je met een heel hoge snelheid ovet het water heen. Deze boot is ideaal voor sporters. De huurprijs van een speedboot varieert tussen de €200,- en €500,-.

Een boot huren?

Als je van plan bent een van onze vaartuigen te huren, maak dan contact met ons team via ons emailadres of bel naar ons hoofdkantoor.