Over Ons

Heb je altijd gedroomd om een eigen vaartuig te bezitten maar kom je er niet aan toe vanwege jouw vervelende financële positie? Zit je in een vervelende financiële positie waarbij je geen raad meer weet? Wil je weten op welke manier je meer werkkapitaal kunt vrijmaken om aan de dagelijkse financiële verplichtingen te voldoen? Veel bedrijven derven daadwerkelijk kennis en ervaring in het streven naar een climax  in het werkkapitaal. Nautica Finance biedt adviesdiensten die je kan helpen bij het optimaliseren van jouw werkkapitaal. Daarnaast biedt Nautica Finance jouw flexibele financieringsmogelijkheden bij het kopen van een nieuwe of gebruikte vaartuig.

Onze identiteit

Nautica Finance is volledig toegewijd aan de maritieme industrie en biedt daarom meer dan alleen financiële oplossingen en begeleiding bij de aanschaf van een nieuwe of een gebruikte vaartuig. Nautica Finance biedt vanuit haar expertise persoonlijke financiële begeleiding en is klantgericht. Vanuit een solide basis van kennis en ervaring straalt Nautica Finance betrouwbaarheid en professionaliteit uit naar haar klanten.  

Persoonlijk en klantgericht

Nautica Finance is je beste kompaan bij het kopen of herfinancieren van nieuwe of gebruikte vaartuigen of aan andere zee gerelateerde apparatuur. Ons deskundig team geeft je professioneel persoonlijk advies en begeleiding bij het nemen van dit besluit. Bij de financiële begeleiding kun je zeker zijn van een klantgerichte en persoonlijke benadering. Zij speelt in op jouw behoeften, wensen en verwachtingen als klant en biedt professionele diensten aan. Behalve dat Nautica Finance  de type financiering kiest die bij jouw past, helpt zij jouw ook om jouw werkkapitaal te verhogen zodat je kunt voldoen aan de dagelijkse financiële verplichtingen. Nautica Finance biedt financiële oplossingen en begeleiding op maat.

Solide, professioneel en betrouwbaar

Je kunt van Nautica Finance professionele dienstverleningen en transparante financiële oplossingen verwachten. Daarnaast kun je erop vertrouwen dat ons team klaar staat om hulp te bieden als je daarnaar vraagt. Je kunt vertrouwd zaken doen met Nautica Finance en ongetwijfeld zeker zijn van pure deskundigheid van het personeel. De solide basis van Nautica Finance wordt gevormd door de jarenlange kennis, ervaring en de expertise in het bieden van financiële oplossingen en adviezen aan de maritieme industrie.  Vanwege de toewijding aan de maritieme industrie heeft ons team geen uitleg nodig over de constructie van een vaartuig. Dit heeft als voordeel dat het leningproces snel verloopt en dat de juiste type financiering voor jouw wordt uitgezocht. Nautica Finance heeft de potentie om jouw projecten rechtstreeks te financieren maar werkt ook samen met Capital Partners die op de maritieme markt worden gekozen en ook projecten financieren.

Onze diensten

Nautica Finance biedt jouw flexibele financieringsmogelijkheden en financiële begeleiding. Daarnaast biedt zij jouw ook de mogelijkheid om schepen te leasen voor een langere periode tegen een lagere tarief per maand. Er is ook mogelijkheid tot het kopen van de schepen na de leaseperiode, maar schepen mogen ook na afloop van de leaseperiode worden geretourneerd. Scheepsbouw en bouwfinanciering is ook mogelijk bij Nautica Finance. Bij de scheepsbouw werkt Nautica Finance nauw samen met gespecialiseerde technici die zorgen voor goede constructieve schepen. Bij het sluiten van een lening zijn er flexibele betalingsopties mogelijk zoals maandelijks betalen, of om de drie maanden betalen of seizoensgebonden betalen om je inkomstenstroom te evenaren. De adviesdiensten aan maritieme bedrijven bieden steun bij de financiering of herstructurering van schulden, constructiebeheer of verwerving van schepen.

Ons team

Je kunt bij ons terecht voor meer informatie en samen met jou zoeken we naar de best mogelijke oplossing.