creditcard aanvragenLaat je niet misleiden door mensen die je vertellen dat het goed is om iets te kopen, als je het maar op een credit card zet. Creditcards hebben er toe geleid dat we monumentale bedragen aan persoonlijke schulden hebben, waarvan de aard zelden eerder gezien is. Haal jezelf uit deze manier van denken door dit artikel te lezen en te zien hoe creditcards je beïnvloeden. De creditcard heeft ook zijn voordelen. Als je ergens niet kunt pinnen met je bankpas, dan kun je altijd nog terug vallen op je creditcard. Zoniet kan je een creditcard aanvragen

Bepaal welke beloningen je voor het gebruik van je credit card zou willen ontvangen. Er zijn veel mogelijkheden voor beloningen die door credit card maatschappijen worden aangeboden om je te verleiden hun kaart aan te vragen. Sommige bieden mijlen die je kunt gebruiken om vliegtickets te kopen. Anderen geven je een jaarlijkse cheque. Kies een kaart die een beloning biedt die bij je past.

Als je in de markt bent voor een beveiligde kredietkaart, is het heel belangrijk dat je goed let op de kosten die aan de rekening verbonden zijn, en ook, of ze rapporteren aan de grote kredietbureaus. Als ze niet rapporteren, dan heeft het geen zin die specifieke kaart te hebben.

Overweeg een medeondertekenaar te krijgen als je een kredietkaart wilt openen zonder gevestigd krediet. Een vriend die je vertrouwt, een ouder, een broer of zus of iemand anders met gevestigd krediet kan een mede-ondertekenaar zijn. Deze persoon moet bereid zijn ermee in te stemmen het saldo te betalen als jij de betalingen niet doet. Velen hebben ondervonden dat dit een grote hulp is bij het begin van het proces van krediet opbouwen.

Wees slim met hoe je je krediet gebruikt. Veel mensen hebben schulden door meer krediet aan te nemen dan ze aankunnen, of anders hebben ze hun krediet niet verantwoord gebruikt. Vraag niet nog meer kaarten aan tenzij het nodig is en reken niet meer af dan je je kunt veroorloven.

Een belangrijke tip voor alle credit card gebruikers is het maken van een budget. Het hebben van een budget is een prima manier om uit te zoeken of je je wel of niet kunt veroorloven iets te kopen. Als je het je niet kunt veroorloven is iets van je credit card afschrijven alleen maar een recept voor een ramp.

Leer hoe je je credit card online kunt beheren. De meeste credit card maatschappijen hebben nu online bronnen waar je je dagelijkse kredietacties kunt overzien. Deze middelen geven je meer macht over je krediet dan je ooit tevoren gehad hebt, ook, door heel snel te weten of je identiteit gecompromitteerd is.

Het zou voor de hand moeten liggen, maar veel mensen verzuimen de eenvoudige tip op te volgen om elke maand je credit card rekening op tijd te betalen. Te late betalingen kunnen een slechte weerslag hebben op je kredietrapport, je kunt ook flinke boetekosten aangerekend krijgen, als je je rekening niet op tijd betaalt.

De sleutel tot het juiste gebruik van een kredietkaart ligt in een juiste aflossing. Elke keer dat je het saldo op een credit card rekening niet aflost, stijgt je rekening. Dit betekent dat een aankoop van $ 10 al snel kan veranderen in een aankoop van $ 20, allemaal door de rente! Leer hoe je die elke maand kunt afbetalen.

Beloning

Zoek een kredietkaart die je beloont voor je uitgaven. Geef op de kaart geld uit dat je toch al zou moeten uitgeven, zoals benzine, boodschappen en zelfs, rekeningen voor nutsvoorzieningen. Betaal deze kaart elke maand af zoals je ook die rekeningen zou doen, maar je mag de beloningen als bonus houden. Belonings kaarten kan je vooral ook vinden bij welkecreditcard

Weten welke invloed creditcards werkelijk op je leven hebben, is een goede eerste stap om ze in de toekomst verstandiger te gebruiken. Vaak zijn ze een noodzakelijke bouwsteen voor goed krediet. Ze worden echter te veel gebruikt en vaak, verkeerd begrepen. Dit artikel heeft geprobeerd wat van die verwarrende ideeën op te helderen en de zaken recht te zetten.